Internet

De websites die wij bouwen, vormen de basis in uw online communicatie. En is in veel gevallen ook de spil binnen uw bedrijfsproces dankzij slimme koppelingen met externe systemen en social media. Wij bouwen websites voor klanten die internet serieus nemen en zien welke kansen en mogelijkheden een goed ingerichte en makkelijk te onderhouden website biedt.

Slimme websites vragen om moderne techniek. Daarom kiezen wij voor WordPress.

Werkwijze

Wij bouwen al meer dan twintig jaar websites. En in die twintig jaar is er veel veranderd. Het internet van vandaag vraagt veel. Gelukkig zijn we daar op ingericht met een full service aanpak die helder, gestructureerd en transparant is. Met deze aanpak leveren we snel en goed een website die perfect bij u past.
Tijdens de bouw van de website wordt u continu op de hoogte gehouden. Zo weet u precies wanneer wat wordt opgeleverd en wat er van u verwacht wordt. Want, in een succesvol traject draait het uiteindelijk allemaal om samenwerken. Wij bouwen websites voor onze klanten, samen met onze klanten.

  • Inventarisatie wensen klant
  • Ontwerp
  • Voorstel ontwerp / correcties doorvoeren
  • Bouw (na goedkeuring)
  • Oplevering

Full service internetpartner

Wij zijn een full service internetbureau. Dat houdt in dat we niet alleen een website opleveren, maar ook voor alle zaken daaromheen zorg dragen. We regelen de hosting en trainen u in het gebruik van het CMS (WordPress). Maar we kunnen ook helpen bij het creëren van content, adviseren over de slimste datakoppelingen, de online marketing voor u regelen of u helpen bij het opzetten van een e-mailnieuwsbrief. En ook na de oplevering van uw nieuwe website blijven wij graag samenwerken om uw website nog beter, slimmer en mooier te maken.

CMS – zelf uw website bijhouden

Wilt u uw website eenvoudig kunnen onderhouden en wijzigen? Dan hebben wij de tool voor u. Ons Content Management Systeem (WordPress/ Open Source) is namelijk zeer gebruiksvriendelijk. U kunt eenvoudig zelf pagina’s maken en wijzigen. Typ uw tekst in en op de website wordt de tekst automatisch in uw eigen huisstijl getoond. Foto’s, pdf’s toevoegen, het kan allemaal. Maar het biedt u nog meer! Vraag naar een vrijblijvende demonstratie.

Waarom kiezen voor WordPress?

Alle voordelen bekijken? Klik hier!

Webhosting op een snelle server is cruciaal

Studiomedes biedt u diverse hostingoplossingen. Om de kwaliteit en werking van ons CMS te garanderen, biedt Studiomedes bij de afname van een CMS het eerste jaar een gratis hostingpakket aan. Op deze manier weten we precies wat er op onze webservers draait en voor wie.

Alle hostingpakketten bekijken? Klik hier!

Trefwoorden; huisstijl, website maken, domeinnaam vastleggen, shutterstock.

Interesse in een goed gesprek

en een kopje koffie?

 

WIJ WERKEN O.A. VOOR

CONTACT

Studiomedes
Gomarusstraat 38
9746 BC Groningen
M: 06 205 777 03
Stuur een e-mail

Nu ook bereikbaar via

KvK: 020.77.244
BTW nr: NL001441071B13
Bank: NL25 INGB 0009 6996 67

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag t/m vrijdag
  • 8.00 tot 17.00 uur
  • Ook op afspraak