Disclaimer & Privacystatement

Privacystatement

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden, conform onze privacystatement. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Download hier onze privacystatement!

Disclaimer

Studiomedes sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website. Informatie op deze internet site mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd, zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Studiomedes.
Door Studiomedes per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Wij staan niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Ofschoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard ook.
Op deze site treft u een aantal links aan naar andere websites. Voor de inhoud van die sites kan Studiomedes niet aansprakelijk gehouden worden. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Making copy’s by means of photocopy, printscreening, or any other duplication of our website or parts therefore is prohibited without written permission from us.

 

Interesse in een goed gesprek

en een kopje koffie?

 

WIJ WERKEN O.A. VOOR

CONTACT

Studiomedes
Gomarusstraat 38
9746 BC Groningen
M: 06 205 777 03
Stuur een e-mail

Nu ook bereikbaar via

KvK: 020.77.244
BTW nr: NL001441071B13
Bank: NL25 INGB 0009 6996 67

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag t/m vrijdag
  • 8.00 tot 17.00 uur
  • Ook op afspraak