Raambelettering voor OBS De Ploeg

Voor Openbare Basisschool De Ploeg in Hoogkerk hebben wij enkele lokalen voorzien van inkijkwerende folie. Deze folie laat voldoende licht door. De inkijkwerende folie heeft een zachte en licht diffuse uitstraling.
Om de zichtbaarheid en de kleurstelling van het logo te behouden is ervoor gekozen de belettering hiervan aan de buitenzijde van het glas te plaatsen.

Algemeen zandstraalfolie

Raambelettering geeft extra cachet aan de uitstraling van uw bedrijfspand. Het kan indien gewenst ook zonlicht reduceren. Dit folie wordt ook vaak gebruikt bij kantoren om de inkijk van buitenaf te weg te nemen. Dit gebeurt veelal door Glass Etched folie, ook wel bekend als zandstraalfolie of melkfolie. Het mooie van dit folie is dat deze gesneden kan worden en digitaal voorzien kan worden van een print/logo/afbeelding. De mogelijkheden hiervan zijn ongekend.

Snijfolie

Naast Glass Etched folie is snijfolie ook een goede oplossing voor raamdecoratie. Snijfolie is een UV-licht bestendige folie die dezelfde kleur aan de voorzijde heeft als aan de plakzijde. Hierdoor is de kleur zowel aan de binnen- als buitenzijde goed te zien. Deze transparante of volvlak gekleurde folies kunnen zorgen voor zeer verrassende resultaten.Interesse in een goed gesprek

en een kopje koffie?

 

WIJ WERKEN O.A. VOOR

CONTACT

Studiomedes
Gomarusstraat 38
9746 BC Groningen
M: 06 205 777 03
Stuur een e-mail

Tevens bereikbaar
via WhatsApp!

KvK: 020.77.244
BTW nr: NL001441071B13
Bank: NL25 INGB 0009 6996 67

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag t/m vrijdag
  • 8.00 tot 17.00 uur
  • Ook op afspraak

 

 

DIVERSEN

SOCIAL MEDIA