Onze nieuwe site ‘Studiomedes.nl’

Daar is hij dan, onze nieuwe website. Onze vorige website was verouderd en na een periode van ontwikkelen zijn we zeer tevreden met de nieuwe website. De nieuwe website past naar onze mening beter bij de dienstverlening die we op dit moment leveren.

De nieuwe website maakt gebruikt van responsive design voor mobiele apparaten. Deze relatief nieuwe techniek maakt het mogelijk dat de website zich aanpast aan het scherm van de bezoeker. Bekijkt u deze website eens op een mobiel apparaat, laptop of PC? Dan zal het mobiele apparaat het venster kleiner maken om te laten zien hoe het responsive design werkt. U ziet dan dat de onderdelen van de pagina zich automatisch herschikken of bewust weggelaten kunnen worden.

Fotoverantwoording

De foto’s die op deze site zijn toegepast, zijn vorig jaar gemaakt tijdens mijn bezoek aan New York. Een inspirerende stad vol met visuele prikkels.

Realisatie van deze site

De realisatie van deze techniek en de website is vanzelfsprekend door ons zelf uitgevoerd. Ook hier maken we gebruik van WordPress, zodat de site makkelijk te beheren is en goed uitgelezen kan worden door Google.

We hopen van harte dat u op onze website alle informatie vindt die u zoekt. We horen uw op- of aanmerkingen uiteraard graag, omdat we constant aan het verbeteren zijn en in de eerste plaats begint dat met goed luisteren naar onze klanten.

Vertel ons wat we voor u kunnen betekenen.Interesse in een goed gesprek

en een kopje koffie?

 

WIJ WERKEN O.A. VOOR

CONTACT

Studiomedes
Gomarusstraat 38
9746 BC Groningen
M: 06 205 777 03
Stuur een e-mail

Tevens bereikbaar
via WhatsApp!

KvK: 020.77.244
BTW nr: NL001441071B13
Bank: NL25 INGB 0009 6996 67

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag t/m vrijdag
  • 8.00 tot 17.00 uur
  • Ook op afspraak

 

 

DIVERSEN

SOCIAL MEDIA