Bedrijf

Sinds 1992 ben ik als zelfstandig bedrijf actief op het gebied van communicatie. De communicatie(kanalen) is/zijn door de jaren heen sterk aan het veranderen. Binnen diverse organisaties ben ik verantwoordelijk geweest voor de inkoop van drukwerk en beeldmateriaal. Voor verzekeraar AEGON heb ik de communicatie verzorgd voor AEGON- en aanverwante partijen. Jaarlijks heb ik hiervoor tientallen marketingacties ondersteund.

Ervaring

Na 9 jaar voor AEGON te hebben gewerkt en 2 jaar voor een reclameburo in de stad Groningen, was voor mij duidelijk, dat zelfstandig ondernemen veel avontuurlijker is. De passie en gedrevenheid voor dit vak komen nu beter tot zijn recht.

Sinds 2003 ben ik gestart als zelfstandig buro. Leuk om te weten, is dat de meeste klanten uit mijn startperiode, nog steeds klant zijn. Mijn studie Communicatie aan de Hanzehogeschool te Groningen (Kunstacademie 1995-2000) heb ik succesvol afgerond.

Dankzij mijn jarenlange ervaring op het gebied van internet en grafisch ontwerpen, heb ik de beschikking over een uitgebreid zakelijk netwerk. Hierin vindt u diverse disciplines en experts op hun vakgebied. Dit omvangrijke netwerk stelt mij in staat altijd een passende oplossing te bieden voor internet of grafische toepassing.

Persoonlijke benadering

Graag  heb ik persoonlijk contact met mijn opdrachtgevers. Ik probeer tijdens een gesprek te inventariseren wat de wensen van de klant zijn, en hoe ik hierin kan voldoen. De persoonlijke benadering is voor mij een essentieel onderdeel van mijn werk. Ik moet kunnen aanvoelen wat een opdrachtgever aanspreekt, en of dit ook bij mijn bedrijf past. Uiteindelijk moet het ‘klikken’.

Samenwerking

Met diverse leveranciers heb ik regelmatig persoonlijk contact om de beste prijzen en condities te waarborgen. Elke leverancier heeft zijn eigen specialisatie. Dankzij mijn persoonlijke contacten met leveranciers, weet ik welke leverancier geschikt is voor welke opdracht.
Samenwerken met een vaste groep ondernemers heeft uiteindelijk mijn grootste voorkeur, en leidt ook tot de beste resultaten. De groep programmeurs waarmee ik samenwerk hebben elk hun specialiteit. Dit geldt tevens voor mijn andere leveranciers, welke ik zorgvuldig selecteer. Samenwerken met Studiomedes, betekent dat u als opdrachtgever in zee gaat met een team specialisten.

Trefwoorden; huisstijl, website maken, domeinnaam vastleggen, shutterstock.

 

Interesse in een goed gesprek

en een kopje koffie?

 

WIJ WERKEN O.A. VOOR

CONTACT

Studiomedes
Gomarusstraat 38
9746 BC Groningen
M: 06 205 777 03
Stuur een e-mail

Nu ook bereikbaar via

KvK: 020.77.244
BTW nr: NL001441071B13
Bank: NL25 INGB 0009 6996 67

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag t/m vrijdag
  • 8.00 tot 17.00 uur
  • Ook op afspraak